1 porcijai reikės:
jūros kopūstų indelis (gali būti aliejuje)
1/4 mažyčio svogūno
alyvuogių aliejaus
žiupsnis cukraus (pasirinktinai)
baltojo acto
druskos, pipirų
Gaminimas:
Jūros kopūstus sudedam į dubenėlį. Stambia tarka sutarkuojame svogūną, sumaišome su jūros kopūstais. Salotas apšlakstome alyvuogių aliejumi, actu, pagardiname druska, pipirais, cukrumi. Skanaus!
Siūlau svogūno naudoti labai minimaliai, nes naudojant per daug – salotų skonis gali tapti per aštrus.
Susmulkintas ridikėlis taip pat labai tinka šioms salotoms.
Receptas ir foto iš Liucijos tinklaraščio www.lithuanianintheusa.com
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją