Reikės:
Lašišos filė 500 g
Citrina 1 vnt.
Česnakas 3 skiltelės
Medus 1 arb. šaukštelis
Druska, pipirai (pagal skonį)
Alyvuogių aliejus 2 valg. šaukštai
Lašišą išdėkite ant folijos, pabarstykite druskos, pipirų, įspauskite česnako, patepkite medumi, išdėliokite citrinos griežinėlius ir pašlakstykite alyvuogių aliejumi.
Kepkite ant grilio.
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (3)