Reikės:
450 g faršo (kiauliena maišyta su jautiena),
nedidelė gūžė kopūsto,
2 morkos,
1 svogūnas,
3 skiltelės česnako,
5 bulvės,
0,5 indelio lydyto sūrio be priedų,
4 šaukštai pomidorų padažo,
0,5 čili pipiro,
1,5 l sultinio.
Aliejuje pakepiname svogūną ir česnakus, dedame faršą ir gerai apkepame. Beriame prieskonius (druską, pipirus, maltą papriką), gerai išmaišome. Dedame juostelėmis smulkintą kopūstą, čilį ir riekutėmis pjaustytas morkas, pakepiname.
Dedame į didelį puodą, dedame smulkintas kubeliais bulves, užpilame sultinius ir troškiname vis pamaišant. Likus iki troškinimo pabaigos 10 min. sudedame sūrį ir pomidorų padažo, išmaišome ir baigiame troškinti.