Reikės:
450 g faršo (kiauliena maišyta su jautiena),
nedidelė gūžė kopūsto,
2 morkos,
1 svogūnas,
3 skiltelės česnako,
5 bulvės,
0,5 indelio lydyto sūrio be priedų,
4 šaukštai pomidorų padažo,
0,5 čili pipiro,
1,5 l sultinio.
Aliejuje pakepiname svogūną ir česnakus, dedame faršą ir gerai apkepame. Beriame prieskonius (druską, pipirus, maltą papriką), gerai išmaišome. Dedame juostelėmis smulkintą kopūstą, čilį ir riekutėmis pjaustytas morkas, pakepiname.
Dedame į didelį puodą, dedame smulkintas kubeliais bulves, užpilame sultinius ir troškiname vis pamaišant. Likus iki troškinimo pabaigos 10 min. sudedame sūrį ir pomidorų padažo, išmaišome ir baigiame troškinti.
„Samčio užrašai“
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (4)