Reikės:

500 g miltų,
350 ml šilto vandens,
žiupsnelis druskos,
3 šaukštai aliejaus.

Įdaras:

450 g riebesnės kiaulienos faršo,
1 kiaušinis,
1 svogūnas,
3 skiltelės česnako,
druskos, pipirų pagal skonį,
pundelis krapų (naudojau šaldytus).

Tešla:

Į šiltą vandenį įpilkite aliejų, druską sumaišykite su miltais. Į miltus po truputį pilkite vandenį ir minkykite tešlą apie 10 min. Tešla turi būti minkšta ir elastinga.

Įdarui:

Smulkiai supjaustykite svogūną, česnakus ir krapus. Suberkite į faršą smulkintas daržoves, įmuškite kiaušinį, berkite prieskonius ir gerai išmaišykite.

Imkite tešlos gabaliuką ir ant miltais pabarstyto stalviršio išminkykite ploną blyną. Dėkite šaukštą mėsos įdaro ir sulenkite per pusę ir šakute suspauskite šonus.

Kepkite gerai įkaitintame aliejuje.