Produktai:

Susiję straipsniai

100 g gražgarsčių,
2 agurkai,
1 žalias obuolys, 

2 pomidorai,
1 stiklinė graikinių riešutų.

Užpilui:

2 šaukštai balzamino acto,
4 šaukštai alyvuogių aliejaus,
1 šaukštas skysto medaus,
druskos,
šviežiai maltų juodųjų pipirų.

Kaip gaminti:

1. Įkaitinkite keptuvę be aliejaus, paskrudinkite graikinius riešutus. Paskui suberkite riešutus į lėkštę, palikite atvėsti.

2. Obuolį ir agurkus nulupkite, supjaustykite kubeliais. Sukapokite riešutus. Pomidorus supjaustykite skiltelėmis. Suberkite į dubenį gražgarstes, kitus komponentus, viską išmaišykite.

3. Sumaišykite medų, druską, pipirus ir balzaminio acto padažą. Įpilkite alyvuogių aliejaus, viską gerai išmaišykite, kad pasidarytų emulsija. Užpilkite salotas padažu ir patiekite.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)
Pažymėti
Dalintis
Nuomonės