5 – 7 porcijos / 90 min. / 390 kcal.

Reikės:

0,5 kg avienos;
20 g avienos riebalų;
4 svogūnų;
Paprikos;
Kalendros;
Šviežios kalendros;
Maltų juodųjų pipirų;
Druskos.

Paruošimas:

Mėsą, riebalus ir svogūnus sumalkite mėsmale. Pridėkite smulkintos paprikos, kalendros, įberkite maltos kalendros, pipirų ir druskos. Dar kartą permalkite mėsmale.

Minkykite faršą 5 min. Sudėkite į dubenį ir palikite šaldytuve 2 val.
Sudrėkinkite delnus šaltu vandeniu, iš faršo formuokite rutulius, o tuomet ištempkite juos iki maždaug 10 cm ilgio dešrelės.

Suverkite šias dešreles išilgai ant medinių iešmelių.

Kepkite keptuvėje 10 – 15 min., nuolat vartydami. Patiekite su pomidorų padažu, ryžiais ir šviežių daržovių salotomis.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)