Jums reikės:
1 kg bulvių;
2 kiaušinių;
2 šaukštų manų kruopų;
250 g maltos kiaulienos arba jautienos;
1 svogūno;
druskos;
pipirų.
Kaip gaminti:
1. Sutarkuokite bulves, įmaišykite kiaušinius, suberkite manų kruopas, pasūdykite ir gerai išmaišykite.
2. Mėsą apkepkite su smulkintais svogūnais, įdėti pipirų ir druskos.
3, Į įkaitintą aliejų dėkite šaukštą bulvių masės, ant jų uždėkite paruošto mėsos įdaro ir ant viršaus dar šaukštą bulvių. Blyną apkepkite iš abiejų pusių. Valgykite su grietine.
4. Prieš valgant blynai apie 5 min. palaikomi orkaitėje
Skanaus!
Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!