Jums reikės:

400 g pangasijos filė,
vieno obuolio,
0,5 stiklinės miltų,
druskos,
1 valg. šaukšto aliejaus,
1 arbat. šaukštelio cinamono,
0,5 stiklinės grietinėlės.

Žuvį nuplaukite, nusausinkite ant servetėlės. Iš obuolio pašalinkite sėklyną ir supjaustykite plonomis skiltelėmis. Vieną pusę pabarstykite miltais.

Į įkaitintą keptuvėje aliejų guldykite filė, miltais pabarstyta puse žemyn. Apkepinkite 3-4 min. ir apverskite.

Ant žuvies dėkite obuolio gabalėlius. Pabarstykite cinamonu ir druska. Užpilkite grietinėle ir troškinkite keptuvėje apie 25 min.

Nuolat užpilkite obuolius grietinėle, pasemdami iš keptuvės apačios. Iškepusią žuvį nukelkite nuo ugnies ir palikite uždengtą 5 min. Vėliau perdėkite į serviravimo dubenį. Garnyro prie šios žuvies nereikia.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)