Produktai:
1 kilogramas jautienos kepenų,
1 svogūnas,
1 didelė morka,
1 skiltelė česnako,
150 gramų sviesto,
100 gramų tepamo sūrio,
1 šaukštas aliejaus,
druskos, juodųjų maltų pipirų pagal skonį.
Kaip gaminti:
1. Kepenis nuplaukite, išpjaustykite plėveles ir patroškinkite. Svogūną nulupkite, morką nuskuskite, supjaustykite ir 7 min. pakepkite aliejuje. Kepenis, svogūnus ir morkas sutrinkite trintuvu, įberkite druskos, pipirų. Masę išpilkite ant sviestinio popieriaus ir suformuokite 0,8 – 1 centimetro lakštą.
2. Nulupkite česnaką, susmulkinkite, sumaišykite su išlydytu sviestu ir sūreliu.
3. Užtepkite įdarą ant kepenų masės, atsargiai susukite į vyniotinį ir mažiausiai dviem valandoms įdėkite į šaldytuvą.
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją