Produktai:

1 kilogramas jautienos kepenų,
1 svogūnas,
1 didelė morka,
1 skiltelė česnako,
150 gramų sviesto,
100 gramų tepamo sūrio,
1 šaukštas aliejaus,
druskos, juodųjų maltų pipirų pagal skonį.

Kaip gaminti:

1. Kepenis nuplaukite, išpjaustykite plėveles ir patroškinkite. Svogūną nulupkite, morką nuskuskite, supjaustykite ir 7 min. pakepkite aliejuje. Kepenis, svogūnus ir morkas sutrinkite trintuvu, įberkite druskos, pipirų. Masę išpilkite ant sviestinio popieriaus ir suformuokite 0,8 – 1 centimetro lakštą.

2. Nulupkite česnaką, susmulkinkite, sumaišykite su išlydytu sviestu ir sūreliu.

3. Užtepkite įdarą ant kepenų masės, atsargiai susukite į vyniotinį ir mažiausiai dviem valandoms įdėkite į šaldytuvą.

Skanaus!

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją