Į jaukų vakarą naujame sostinės restorane „The Owls“ pakviestiems svečiams Renata dėkojo už palaikymą visus metus, per kuriuos buvo išleistos keturios serijos „Gero maisto dienoraštis“ knygos bei vaišino savo pačios keptais saldžiais daržovių pyragais.
„Kai vos daugiau nei prieš metus pradėjau rašyti „Gero maisto dienoraštį“, labai aiškiai žinojau ko siekiu – supažindinti namuose gaminti mėgstančius žmones su galimybe maitintis natūraliai sveikiau. Man ir jiems pasisekė, jog prie knygos kūrimo sutiko prisidėti dietistė Toma Dvelytė ir dailininkė Inga Dagilė, kurios ne tik padėjo įgyvendinti sumanymą, bet ir leido sukurti bei rinkai pasiūlyti naujo – dienoraščio formato kulinarinę knygą, kuri kiekvienam jos savininkui gali tapti labai asmeniška“, – sakė tinklaraščio sezoninevirtuve.lt ir kulinarinių knygų autorė Renata Ničajienė.
Profesionalius komentarus prie kiekvieno knygoje skelbiamo recepto pateikia knygos konsultantė – dietistė Toma Dvelytė. Jos paruoštais daržovių kokteiliais pirmiausia ir buvo vaišinami knygos „Gero maisto dienoraštis. Ruduo“ pristatymo svečiai. Po kokteilių jiems buvo patiektas levandų limonadas, pagamintas neseniai sostinėje duris atvėrusio bei tiek mėsos gerbėjams, tiek jos nevalgantiems subalansuotą meniu siūlančio restorano „The Owls“. Vakarą vainikavo pačios knygų „Gero maisto dienoraštis“ autorės Renatos Ničajienės kepti saldūs daržovių pyragai.
Penkis iš jų Renata pagamino pagal receptus iš naujausios savo knygos „Gero maisto dienoraštis. Ruduo“. Joje, kaip ir ankstesnėse serijos knygose, publikuojama tiek receptų, kiek šis metų laikas turi dienų. Atitinkamai visose keturiose „Gero maisto dienoraštis“ knygose surašyti 365 receptai, kurių gamybos eigą aiškiai aprašė knygos autorė bei vaizdingomis iliustracijomis papildė ne vieną apdovanojimą pelniusi dailininkė Inga Dagilė.