Žaliems blynams reikės:
2,5 puodelių miltų
500 ml pieno
žiupsnelio druskos
2 šaukštų alyvuogių aliejaus
poros saujų špinatų
Miltus, pieną, druską ir alyvuogių aliejų išplakti iki vientisos tešlos. Įdėti žalius špinatus ir išplakti elektriniu trintuvu. Kepti be aliejaus, nes tešla neprilimpa prie keptuvės.
Įdarui reikės:
Tepamo sūrelio
500 g rūkytos lašišos filė
Blyną ištepkite tepamu sūreliu, ant viršaus išklokite lašišos gabalėlius. Kruopščiai susukite ir apvyniokite maistine plėvele. Kuo standžiau susuksite, tuo gražesni bus suktinukai.
Susuktą vyniotinį dėkite bent 1,5 val. į šaldytuvą. Po to supjaustykite norimo dydžio griežinėliais.
Skanaus!
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (8)