Mums reikės:
1. 6 kiaušinių (6 kiaušinių baltymų ir 1 trynio);
2. Pilno grūdo avižinių dribsnių (1 pilna stiklinė);
3. 25 g. proteino (sportuojantiems);
4. Riešutų sviesto (2 arbat. šaukšteliai);
5. 1/2 varškės 0,5 proc. riebumo;
6. Graikiškas jogurtas (2 valg. šaukšt.);
7. 1/2 arbat. šaukšt. cinamono;
8. 1/2 arbat. šaukšt. vanilinio cukraus.
9. Kokosų aliejus (1 arbat. šaukšt.)
Pagardui:
1. Spanguolių uogienė (iš mamos skaniausia);
2. Migdolų drožlių.
Gaminame:
1. Pirmiausiai pasiruošiam miltus iš avižinių dribsnių. Stiklinę avižų supilam į blenderį ir sumalam, sumaišom su proteinu (jeigu jį įtraukėte į gamybos procesą). Sumalę avižas, jas susipilame į stiklinę ir pasiliekam, vėliau panaudosim.
2. Blenderis vėl tuščias. Dedame 6 kiaušinių baltymus ir 1 kiaušinio trynį. Plakame. Sudedame cinamoną, vanilinį cukrų, riešutų sviestą bei graikišką jogurtą. Plakame. Įdedame varškę. Plakame. Ir galiausiai, supilame į visą bendrą masę savo pasigamintus miltus. Paskutinį kartą plakame.
3. Supylę į indą masę, einam kepti blynų ant kokosų aliejaus.
Pasiskaninam ir saldžiai palydim žiemą.