Reikės:
8 vištų blauzdelės,
2 svogūnai,
5 skiltelės česnako,
0.5 l. pieno,
prieskonių vištienai pagal skonį (druska, malti baltieji pipirai, malta paprika, česnakinė druska).
Vištieną ištrinkite prieskoniais ir palikite pasimarinuoti.
Vištieną sudėkite į skardą (naudojau stiklinį indą), sudėkite į 4 dalis dalis smulkintus svogūnus, nuluptus česnakus ir užpilkite pienu.
Kepti 180 laipsnių tem. apie 40-50 min. Įpusėjus kepimui galite vištieną aplieti padažu.
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (7)