2 šaukštai žemės riešutų sviesto,
1/2 stiklinės sojos padažo,
1/2 stiklinės citrinos sulčių,
1 šaukštas rudojo cukraus,
2 šaukštai kario miltelių,
2 skiltelės smulkiai pjaustyto česnako,
1 šaukštelis aštraus padažo,
6 gabalėliais pjaustytos vištienos krūtinėlių puselės.

Dideliame dubenyje išplakite riešutų sviestą, sojos padažą, citrinos sultis, rudąjį cukrų, kario miltelius, česnaką ir aštrų padažą. Į šį marinatą sudėkite vištienos gabalėlius.
2 val. (dar geriau - per naktį) palaikykite šaldytuve. Sumaukite ant medinių iešmelių ir kepkite karštame grilyje po 5 min iš abiejų pusių.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją