Reikės:
350 g vištienos faršo ( galima ir kitokio),
1 nedidelė jauna cukinija,
1 kiaušinis,
3 šaukštai kukurūzų miltų ( galima keisti ir paprastais),
1 šaukštelis dž.kalendros,
žiupsnelis druskos,
žiupsnelis maltų baltųjų pipirų,
aliejaus kepimui,
1 nedidelis svogūnas.
Nulupti ir burokine tarka sutarkuoti cukiniją. Svogūną susmulkinti. Į gilesnį dubenį sudėti vištienos faršą, tarkuotą cukiniją ir smulkintą svogūną ir gerai išminkyti. Įmuškite kiaušinį ir vėl gerai išminkykite. Po šaukštą palaipsniui suberkite miltus, prieskonius ir gerai išmaišę dėkite į šaldytuvą 20 min.
Šaukštu suformuokite kepsniukus ir kepkite gerai įkaitintame aliejuje.
![Vištienos ir cukinijų kepsneliai](https://api.delfi.lt/media-api-image-cropper/v1/2b2dfb20-7bee-11ed-ba88-072f73055135.jpg?noup&w=400&fx=0.5&fy=0.25)
„Samčio užrašai“
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją