5 porcijos
Produktai:
750 g vištienos filė,
300 g cukinijos,
1 svogūnas,
2 šaukštai bulvių krakmolo,
2 šaukštai aliejaus,
juodųjų maltų pipirų, druskos.
Kaip gaminti:
1. Vištienos filė sumalkite. Suberkite smulkintą svogūną. Įberkite druskos, pipirų, išmaišykite.
2. Cukiniją nulupkite, išimkite sėklas, sutarkuokite burokine tarka. Jeigu cukinija jauna, lupti nereikia.
3. Suberkite tarkuotą cukiniją į faršą, išmaišykite. Suberkite ir krakmolą.
4. Iš faršo suformuokite kotletus.
5. Kepkite kotletus aliejuje, kol gražiai paskrus.
Patiekite su šviežiomis daržovėmis.
Skanaus!
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (3)