Produktai:
1 stiklinė sezamo sėklų,
1 stiklinė džiovintų kakavos pupelių,
3 šaukštai medaus,
100 g agavų sirupo,
100 g graikinių riešutų.
Kaip gaminti:
1. Sezamo sėklas sumalkite kavamale i miltus. Sumaltus sezamus su medumi sutrinkite trintuvu, įpilkite agavų sirupo ir dar kartą pertrinkite trintuvu.
2. Kavamale sumalkite kakavos pupeles.
3. Suberkite kakavos miltelius į turimą sezamų masę ir gerai išmaišykite arba pertrinkite trintuvu.
4. Ant formos dugno sudėkite graikinius riešutus, ant viršaus užpilkite gautą masę ir įdėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.
Skanaus!
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (3)