Reikės:
500 g vištienos krūtinėlės filė,
2 kiaušiniai,
3 skiltelės česnako,
3 šaukštai majonezo,
2 šaukštai bulvių krakmolo,
3- 4 šakelės svogūnų laiškų,
pundelis nedidelis krapų,
50 g fermentinio sūrio,
truputį himalajų druskos,
truputį maltų pipirų,
aliejaus kepimui.
Krūtinėlę supjaustome mažais gabaliukais, sūrį sutarkuojame, česnakus išspaudžiame, svogūnų laiškus ir krapus susmulkiname ir dedame į dubenį su krūtinėlės file.
Įkuliame kiaušinius, beriame bulvių krakmolą, dedame majonezą, prieskonius ir gerai išmaišome. Dedame į šaldytuvą valandai.
Į keptuvėje įkaitintą aliejų dedame šaukštu ir formuojame blyną. Kepame iki kol iškepa iki auksinės spalvos (apie 2 min. iš vienos pusės).
Teta sakė, kad jie turi būti per visą keptuvę, bet mano ji didelė, tai ko gero nesugebėčiau apversti, nerizikavau.