Reikės:

500 g vištienos krūtinėlės filė,
2 kiaušiniai,
3 skiltelės česnako,
3 šaukštai majonezo,
2 šaukštai bulvių krakmolo,
3- 4 šakelės svogūnų laiškų,
pundelis nedidelis krapų,
50 g fermentinio sūrio,
truputį himalajų druskos,
truputį maltų pipirų,
aliejaus kepimui.

Krūtinėlę supjaustome mažais gabaliukais, sūrį sutarkuojame, česnakus išspaudžiame, svogūnų laiškus ir krapus susmulkiname ir dedame į dubenį su krūtinėlės file.

Įkuliame kiaušinius, beriame bulvių krakmolą, dedame majonezą, prieskonius ir gerai išmaišome. Dedame į šaldytuvą valandai.

Į keptuvėje įkaitintą aliejų dedame šaukštu ir formuojame blyną. Kepame iki kol iškepa iki auksinės spalvos (apie 2 min. iš vienos pusės).

Teta sakė, kad jie turi būti per visą keptuvę, bet mano ji didelė, tai ko gero nesugebėčiau apversti, nerizikavau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)