4 porcijos, vienoje porcijoje – 290 kalorijų
Pagaminsite per 50 minučių

Jums reikės:

• 4 gabalėlių žuvies filė su odele (pavyzdžiui, lašišos) po 180 gramų kiekvienas
• 1 valgomojo šaukšto citrinos sulčių
• 1 valgomojo šaukšto alyvų aliejaus
• 1 valgomojo šaukšto sviesto
• 2 valgomųjų šaukštų medaus
• 2 valgomųjų šaukštų sojos padažo
• 2 skiltelių česnako
• 4 šakelių rozmarino

Gaminimas

1. Pasigaminkite marinatą. Medų, sojos padažą, išspaustą česnaką gerai išmaišykite.

2. Žuvies filė gerai nuplaukite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu, paskaninkite druska ir apšlakstykite citrinos sultimis. Sviestą ir alyvų aliejų įkaitinkite keptuvėje. Į įkaitintus riebalus odele žemyn dėkite žuvies filė ir kepkite ant stiprios ugnies, apverskite ir apliekite marinatu. Į keptuvę įdėkite rozmarino šakeles.

3. Ant sumažintos ugnies kepkite dar 5 minutes. Prieš patiekiant papuoškite žalumynais.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)