Kisielius – neatsiejama šventinio stalo dalis. Tačiau jis nebūtinai kasmet turi būti toks pat. Unikaliu receptu su mumis dalinasi kulinarinio tinklaraščio „Kūmutės virtuvės“ kūrėja Renata Šniolienė.

Pieno kisielius su aguonomis

Reikės:

Pusės litro 3,5 proc. riebumo pieno
3 valgomųjų šaukštų balto cukraus
3 valgomųjų šaukštų bulvių krakmolo
1 valgomojo šaukšto aguonų sėklų

Kaip paruošti kisielių – pamatysite reportaže.

Dar daugiau patiekalų – kituose laidos „Kalėdų stalas“ įrašuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)