Pradėję pažintį su Rokiškiu nuo Nepriklausomybės aikštės, Orijus su Viktorija užsuko į restoraną, dėl kurio gaminamų šonkauliukų išprotėję visi miesto gyventojai. Daugiau apie tai skaityti galite čia.

Pasistiprinę jie pasuko į Rokiškio paplūdimį, kuris pritraukia daugybę žmonių. Šis Orijų nustebino, mat to pamatyti nesitikėjo.

„Kokio minkštumo smėlis!“ – iš karto pastebėjo Viktorija.

„Visiškai baltutėlis, kaip kokiuose Seišeliuose. Šis smėlis baltesnis, švelnesnis, smulkesnis, gražesnis nei Nidoje, Palangoje, Šventojoje ar Klaipėdoje. Rokiškio paplūdimį reikia įtraukti į gražiausių Lietuvos paplūdimių sąrašą.

Tokio baltumo paplūdimio mūsų šalyje daugiau niekur nėra. Šitą smėlį jie specialiai atsivežė – tai yra kvarcinis smėlis, dėl to toks gražus“, – gyrė Orijus.

Rokiškis

Po paplūdimio pramogų prakalbus apie nakvynės vietą, Viktorija pripažino, kad dievina gamtą, joje dainininkei norisi viską sugerti.

„Tai yra daina mano širdžiai, nes, kai ieškojau nakvynės, galėjau rinktis arba Rokiškio centrą, arba vietą už miesto. Pagalvojau, kad mieste jau daug pamatėme, todėl reikia tave išvežti. Atvykome į tikrus lietuviškus vynuogynus“, – pristatė O. Gasanovas.

„Net nežinojau, jog toks dalykas iš viso egzistuoja“, – neslėpė V. Vyšniauskaitė.

Orijus ir Viktorija atvyko į kaimo turizmo sodybą „Roksala“, kuri, anot Orijaus, yra labai gerai įvertinta, mėgstama žmonių.

„Čia daug gamtos. Vaizdas kaip Prancūzijoje, Pietų Afrikoje ar Italijoje“, – sakė O. Gasanovas.

Vienas iš šeimininkų, Lukas, aiškino, kad vynuogynas pasodintas tik 2020 metais, todėl dar yra labai jaunas.

„Tik pirmi derliai, pirmi bandymai, – kalbėjo jis. – Viešbutis yra prie pat vynuogyno. Taip pat turime tvenkinį, pirtį.“

Rokiškis

Ant tvenkinio kranto stovintis pirties namelis sulaukė nemažai susižavėjimo šūksnių.

„O Dieve, kokio gražumo namelis!“ – negalėjo patikėti Viktorija.

„Galime baigti darbus ir eiti ilsėtis. Namelis vau. Pirmame aukšte tokia bendra erdvė, galima valgyti, yra pirtelė. Antras aukštas skirtas miegojimui. Vaizdas pro langus nuostabus“, – pasakojo Orijus.

„Aš net apsiverkiau iš grožio, – sakė V. Vyšniauskaitė. – Pats Rokiškis mane labai maloniai nustebino, tiesą pasakius, nesitikėjau. Noriu čia sugrįžti ir tikrai tą padarysiu – manau, dar ne kartą.“

Daugiau žiūrėkite naujoje „Orijaus atostogos Lietuvojelaidoje.