Pirmose žaistose draugiškose rungtynėse liepos 16 d. Puerto Rikas 65:67 nusileido Graikijos krepšininkams.

Australai nuo pat mačo pradžios diktavo sąlygas ir žengiant į ilgąją pertrauką jau turėjo susikrovę 15 taškų pranašumą. Antroje rungtynių pusėje krepšinis tapo labiau apylygis, tačiau tai nebuvo į naudą puertorikiečiams, kuriems reikėjo panaikinti dviženklį skirtumą.

Nugalėtojų gretose net 5 žaidėjai rungtynes baigė su dviženkle taškų sąskaita. Ryškiausias vis dėlto buvo Čikagos „Bulls“ įžaidėjas Joshas Giddey, kuris per 25 minutes pelnė 19 taškų (4/5 dvit., 2/3 trit., 5/6 baud.), atkovojo 4 kamuolius ir išdalino 5 rezultatyvius perdavimus. 15 taškų (0/5 dvit, 5/9 trit.) pridėjo Patty Millsas. 12 taškų ir 6 atkovotus kamuolius užfiksavo centras Jockas Landale’as.

Puerto Riko pusėje naudingiausias buvo tobulai iš žaidimo metęs puolėjas Ismaelis Romero – 17 taškų (7/7 dvit., ¾ baud.) ir 7 atkovoti kamuoliai. Komandos žvaigždė Jose Alvarado per 24 minutes nepelnė nė taško (0/4 dvit., 0/1 trit.) ir padarė 2 klaidas, tačiau atkovojo 8 kamuolius ir atliko 2 rezultatyvius perdavimus.

Puertorikiečiai pasiruošimo ciklą užbaigs ateinantį antradienį, kai susikaus su Ispanijos rinktine. Australija paskutines rungtynes prieš olimpines žaidynes žais sekmadienį su Prancūzijos krepšininkais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją