Dovanų kuponą kelionei laimėjusi Asta Sologubienė šypsojosi pasakodama, kad sulaukusi žinios iš „Delfi“ pagalvojo, jog čia nagus bus prikišę sukčiai.

„Labai retai dalyvauju loterijose, todėl neturėjau visiškai jokių minčių, kad galėčiau laimėti. Tik gavusi patvirtinimą el. paštu nuoširdžiai apsidžiaugiau – laimėti visada smagu“, – sakė ji.

Panaši reakcija aplankė ir dar vieną laimėtoją – Agnį Vaičiūną. Iki šiol vyras sakė netikėjęs, kad akcijose „užsiprenumeruok ir laimėk“ iš tiesų egzistuoja nugalėtojai.

„Su žmona auginame vienerių sūnų, tad šis laimėjimas – puiki paskata išvykti į pirmąją šeimos kelionę užsienyje“, – kalbėjo Agnis.

Bičiulį konkurse užregistravęs ir vėliau laimėtą „Coral Travel“ dovanų kuponą iš jo gavęs Mindaugas Reinikis tikino taip pat nesitikėjo prizo, tačiau jį gavęs labai apsidžiaugė.

„Džiaugsmingas skambutis iš „Delfi“ komandos jau yra smagu, o sužinoti, kad gauni dovanų – trigubai smagiau. Visų smagiausia buvo atidaryti prisegtuką atsiųstame laiške ir susipažinti su dovana“, – komentavo jis.

Dar du 400 Eur vertės „Coral Travel“ dovanų kuponai atiteko Indrei Pikčienei ir „Delfi Plius“ skaitytojai Vaidai.

Žada staigmenas ir ateityje

„Coral Travel“ rinkodaros vadovė Olga Belova džiaugiasi ilgalaike partneryste su „Delfi“ ir sako, kad nėra geresnės dovanos skaitytojams nei poilsis drauge su patikimu kelionių organizatoriumi.

„Mes dovanojame kelionių džiaugsmą, „Delfi“ dovanoja įdomiausias naujienas kasdien“, – šypsosi O. Belova.

Savo ruožtu „Delfi“ prenumeratų verslo vadovė Aistė Julija Butkutė sako, kad šis žaidimas, kurio laimėtojai buvo paskelbti LOGIN konferencijos metu, sulaukė itin daug dėmesio.

Aistė Julija Butkutė

„Džiaugiamės bendradarbiavimu su „Coral Travel“ ir galimybe dovanoti tokias prasmingas dovanas“, – teigia ji.

Anot A. J. Butkutės, dėl didelio susidomėjimo „Delfi Plius“ žada dar daugiau staigmenų ir prizų prenumeratoriams ateityje.

Primename, kad „Delfi Plius“ prenumerata – tai raktas į unikalų mokamą turinį, kuriame – analitiniai straipsniai, tyrimai, išskirtiniai interviu, vertingi patarimai, įdomios istorijos, „The Economist“ ir „Bloomberg“ naujienos lietuviškai. Čia rasite daugiau nei 10 000 straipsnių, multimedijų, konferencijų ir įvairių video įrašų archyvą, kiekvieną mėnesį pasipildantį 1000 vnt. naujo turinio, taip pat – išankstines tekstų, tyrimų ir televizijos kanalo „Delfi TV“ laidų premjeras. Taip pat „Delfi Plius“ prenumeratoriai nemato iššokančių reklamų visoje „Delfi“ aplinkoje.

Prenumeruoti „Delfi Plius“ galite čia.