110
Kitas

Kuršėnų vyniotinis

Pyragaičiai su pudingu

Šv. Velykų stalui ypač tinkančio deserto receptu dalijasi maisto tinklaraščio „Receptų kolekcionierė“ Karina Požienė.


Tešlai:

150 g kreminės varškės
350 g miltų
100 g cukraus
2 kiaušiniai
30 ml aliejaus
2 a. š. kepimo miltelių

Pudingui:

400 ml pieno
40 g cukraus
1 pakelis vanilinio pudingo
Skardinė konservuotų abrikosų

Gaminame:

* Pirmiausia išsivirti pudingą pagal nurodymus ant pakuotės.

* Kol pudingas vėsta, iš tešlai skirtų produktų užminkyti pyragaičių tešlą, ją padalinti į 8 lygias dalis. Iš kiekvieno gabaliuko suformuoti pagrindą, stiklinės dugnu įspausti apskritimą, į jį dėti kelis šaukštus pudingo, ant viršaus uždėti abrikoso puselę.

* Pyragaičių kraštus aptepti kiaušinio plakiniu ir kepti 180 laipsnių karštumo orkaitėje apie 20 minučių.

110
Kitas

Kuršėnų vyniotinis

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją