- 1 keptos konservuotos paprikos
- ½ raudonojo svogūno
- 1 skiltelės česnako
- Mėgstamų prieskoninių žolelių
- 100 g konservuoto tuno (geriausiai – savo sultyse)
- 2 šaukštų barbekiu padažo
- 50 g smulkiai tarkuoto sūrio
- 2 tortilijų paplotėlių
1. Papriką susmulkinkite. Taip pat labai smulkiai supjaustykite svogūną, česnaką ir žoleles.
2. Konservuotą tuną nupilkite ir sudėkite atskirą į indelį. Užpilkite padažo.
3. Sūrį berkite ant pusės tortilijos paplotėlio, ant viršaus – įdaro ir vėl sūrio. Prispauskite kita tortilijos puse. Dėkite kepti ant grilio grotelių.
· Visuose patiekaluose su tunu puikiai tiks svogūnas.
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (6)