• 1 keptos konservuotos paprikos
  • ½ raudonojo svogūno
  • 1 skiltelės česnako
  • Mėgstamų prieskoninių žolelių
  • 100 g konservuoto tuno (geriausiai – savo sultyse)
  • 2 šaukštų barbekiu padažo
  • 50 g smulkiai tarkuoto sūrio
  • 2 tortilijų paplotėlių


1. Papriką susmulkinkite. Taip pat labai smulkiai supjaustykite svogūną, česnaką ir žoleles.
2. Konservuotą tuną nupilkite ir sudėkite atskirą į indelį. Užpilkite padažo.
3. Sūrį berkite ant pusės tortilijos paplotėlio, ant viršaus – įdaro ir vėl sūrio. Prispauskite kita tortilijos puse. Dėkite kepti ant grilio grotelių.

· Visuose patiekaluose su tunu puikiai tiks svogūnas.

„Tacos“, įdaryti konservuotu tunu ir sūriu
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)