Rumunai, kaip ir daugelis posovietinių šalių, mėgsta mišraines maišyti su majonezu, bet galite majonezą maišyti su grietine ar net jogurtu.
Tikiuosi, visus produktus turite namuose ir išbandysite šį lengvą patiekalą.
Recepto autorė prisipažįsta, kad jai ši mišrainė-salotos taip patiko, jog tą pačią dieną gamino du kartus.
- Skardinė (350 g) tunų
- Skardinė (150 g) konservuotų kukurūzų
- 1 raudonasis svogūnas
- 2 šaukštai kaparėlių arba smulkintų raugintų agurkų
- 1/2 citrinos sulčių
- Druskos
- Maltų pipirų
- 3 šaukštai majonezo
Tunus nuvarviname ir su šakute sugnaibome į mažus gabaliukus.
Į dubenį dedame tunus, kukurūzus, smulkintą raudonąjį svogūną, raugintus agurkus arba kaparėlius, įberiame druskos bei pipirų. Išmaišome.
Majonezą pagardiname citrinos sultimis ir dedame ant viršaus. Išmaišome.
Skanaus.
„Samčio užrašai“
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (25)