Gaivios agurko ir marinuoto imbiero salotos prie grilio patiekalų
- 1 ilgavaisio agurko
- 3 trumpavaisių agurkų
- ryšelio krapų
- 2 šaukštų marinuoto imbiero
- 1 skiltelės česnako
- 1 šaukšto nerafinuoto cukranendrių cukraus
- 2 šaukštų baltojo vyno acto
- akmens druskos
- juodųjų pipirų „Tellicherry“
- 1–2 šaukštų alyvuogių aliejaus
1. Ilgavaisį ir trumpavaisius agurkus supjaustykite griežinėliais arba kubeliais – kaip jums patinka. Sudėkite į dubenį salotoms.
2. Susmulkinkite krapus, marinuotą imbierą, česnaką. Viską suberkite prie agurkų.
3. Įberkite nerafinuotą cukranendrių cukrų, supilkite baltojo vyno actą, pagardinkite akmens druska ir juodaisiais pipirais, įpilkite alyvuogių aliejaus. Viską išmaišykite ir patiekite.
· Į šias salotas galite papildomai dėti kaliaropių arba cukinijų.
Valgykite salotas kambario temperatūros.
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (22)