Ingredientai:
- 2 šaukštai kaparėlių
- 1 svogūnas
- 10 ml saulėgrąžų aliejaus
- 1 pomidoras
- 40 g sūrio
- 120 g virtos vištienos krūtinėlės
- 5 šaukštai majonezo
- 80 g marinuotų agurkų
- 1/4 arbatinio šaukštelio druskos
- 80 gramų grybų
Gaminimas:
Pakepkite svogūnus ir grybus, kol suminkštės, nepamirškite pridėti šiek tiek druskos.
Smulkiai supjaustykite agurkus, pomidorus ir vištienos krūtinėlę. Kiekvieną sluoksnį pertepkite majonezu.
Kas antrą sluoksnį pabarstykite kaparėliais. Ant viršaus užberkite tarkuoto sūrio.
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (53)