„Kai persikraustėm čia, didelių ambicijų neturėjom. Startavom kaip desertinė ir geros kavos vieta. Bet ilgainiui pagalvojo, kad jei jau įkėlėm vieną koją, tai pabandom kažką daugiau“, – prisimena R. Žižys.

Jis pasakoja, kad persikraustyti iš sostinės, be kita ko, paskatino ir noras sutaupyti laiko, kurio didelę dalį anksčiau tekdavo praleisti spūstyse.

„Pradėjom skaičiuoti matematiškai, kad per parą sutaupom dvi valandas, padauginam iš septynių, padauginam iš keturių savaičių ir padauginam iš dvylikos mėnesių. Dar padaugini iš 10 metų ir supranti, kad reikia kažką keisti. Čia buvo vienas iš pagrindinių argumentų“, – sako šefas.

Dirbdamas Druskininkuose jis džiaugiasi, kad į savo verslą gali įtraukti ir mažuosius ūkininkus.

Šefas siūlo pasigaminti sumuštinį su ožkos pieno sūriu ir burokėliais. Anot jo, tai puikus užkandis prieš pietus ar prieš vakarienę.

Reikės:

  • juodos duonos
  • virto burokėlio
  • ožkos pieno sūrio
  • grietinėlės
  • pomidoro
  • druskos
  • pipirų
  • šviežių burokėlių lapų

Kaip jį pasigaminti, žiūrėkite įraše.