Patiekalą paruošė „Ozo“ blogo svečias – „Vyrų virtuvėje“ šefas Paulius Stoškus.
Reikės:
200 g vilkžuvės filė (alternatyva gali būti dorada, vilkešeris)
2 vnt. laimo
1 vnt. mango
8 vnt. vyšninių pomidorų
1 ryšulėlio kalendros
0,5 vnt. raudono svogūno
alyvuogių aliejaus, druskos, pipirų
Gaminimas:
- Žuvies filė supjaustome stambesniais gabalėliais ir 10 minučių pamarinuojame su laimo vaisiaus sultimis, druska ir pipirais.
- Atskirai susmulkiname vyšninius pomidorus, mangą, kalendras ir svogūną. Sumaišome kartu su alyvuogių aliejumi, paskaniname druska ir pipirais.
- Serviruojame pamarinuotus žuvies kubelius, šalia patiekiame pomidorų ir mangų salsos, apšlakstome alyvuogių aliejumi.
Sanaus!