Patiekalą paruošė „Ozo“ blogo svečias – „Vyrų virtuvėje“ šefas Paulius Stoškus.
Reikės:
200 g vilkžuvės filė (alternatyva gali būti dorada, vilkešeris)
2 vnt. laimo
1 vnt. mango
8 vnt. vyšninių pomidorų
1 ryšulėlio kalendros
0,5 vnt. raudono svogūno
alyvuogių aliejaus, druskos, pipirų
Gaminimas:
- Žuvies filė supjaustome stambesniais gabalėliais ir 10 minučių pamarinuojame su laimo vaisiaus sultimis, druska ir pipirais.
- Atskirai susmulkiname vyšninius pomidorus, mangą, kalendras ir svogūną. Sumaišome kartu su alyvuogių aliejumi, paskaniname druska ir pipirais.
- Serviruojame pamarinuotus žuvies kubelius, šalia patiekiame pomidorų ir mangų salsos, apšlakstome alyvuogių aliejumi.
Sanaus!
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (7)