1. Daivos Žeimytės-Bilienės kopūstienė – į mėgiamiausią sūnaus sriubą deda ir neįprastų priedų

2. Kaune kavinę atidariusi ukrainietė neatsistebi: Lietuvoje Kijevo kotletas mėgstamas kur kas labiau nei Ukrainoje

3. Ant švenčių stalo – ypatingas panevėžiečių patiekalas: pagaminti paprasta, o visi aikčios iš malonumo

4. Ineta Puzaraitė-Žvagulienė gaminti šį paprastą patiekalą išmoko iš savo mamos: valgo net vaikai

5. Augustė pagamino populiarumo rekordus mušantį Dubajaus šokoladą ir pasakė, ar jis tikrai vertas tokio dėmesio

6. Ingos Valinskienės naminis befstrogenas – pagreitinta versija, tačiau skonis tobulas

7. Labai gardus desertas, kuris nekenkia figūrai, – pagaminsite vos iš 4 ingredientų

8. Jurga dalijasi raugintų kopūstų receptu – valgysite jau po 3 dienų

9. Nomeda Marčėnaitė jau pradėjo raugintų agurkų sezoną ir dalijasi savo firminiu receptu: svarbu nepamažinti vieno ingrediento

10. Čeburekų receptas neturintiems laiko – tokie skanūs, kad nespėsite kepti

11. Konditerė Elžbieta dalijasi prancūziško obuolių pyrago receptu: tobulai obuolingas

12. Marija dalijasi gardžiausio ir puriausio varškės apkepo receptu – valgys ir tie, kurie paprastai atsisako

13. Šis receptas internete sumušė visus skaitomumo rekordus – Loreta dalijasi iš mamos perimtu receptu: tada taip gamino iš biednumo

14. Naminiai Ingos Jankauskaitės koldūnai: mano šeimoje tai yra pats „mamiškiausias“ patiekalas

15. Aukštaitiški pyragėliai, kurie nuo stalo dingsta per 5 minutes, – Ona juos gamina įvairioms progoms

16. Audronė apie pagerintą varškės tinginį: gaminu tik tokius desertus, kurie pasiteisina 100 procentų

17. Obuolių pyragas „Zosė“, kurio receptas perduodamas iš kartos į kartą, – minkštas, drėgnas ir nepakartojamas

18. Šildantis ir labai gardus raugintų kopūstų troškinys su kiauliena – pataria, kas patiekalui suteiks gero skonio ir pikantiškumo

19. Kristina: šis purus ir minkštas varškės pyragas vertas 10 balų, o pagaminti jį taip paprasta

20. Tarkuotų bulvių ir faršo blyneliai – iš išorės traškūs, o viduje minkšti

21. Neringos patarimai, kaip namuose iškepti traškų „Skruzdėlyną“ – niekada nenuviliantis desertas

22. Asta Pilypaitė pasidalijo mėgstamiausių salotų receptu: kaži ar būtumėte sugalvoję derinti šiuos produktus

23. Visi tortai nublanksta prieš totorišką šimtalapį: Zita pasakoja, ką svarbu žinoti norint jį išsikepti namuose – vienas žingsnis ypatingas

24. Zina dalijasi gardžiųjų zrazų receptu – norint geriausio rezultato tinka ne bet kokia mėsa

25. Kviečia šv. Velykoms iškepti Vienos varškės pyragą – tai senas giminės receptas

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją