Kuklindamasis jis prasitaria, kad atidarymo dieną neketina nutiesti raudonojo kilimo ir susikviesti būrio garsenybių, kurias čia pat vaikydamiesi gražiausių kadrų gaudytų fotožurnalistai. Tiesiog tyliai atvers duris ir lauks lankytojų, neabejingų naujam jo sumanymui.

Nors paskendęs darbuose, kurie, atrodo, niekada nesibaigs, M. Praškevičius sutinka mus įsileisti į dar viena pripažinta miestiečių vieta pretenduojantį tapti naują savo restoraną-bistro. „Ar ne per daug modernu? – vis klausia jis. – Nenorėčiau, kad taip pasirodytų.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)