Reikės:
- 400 g mažų bulvyčių (virti su lupena)
- 1 ilgavaisio agurko
- 300 g marinuotų agurkėlių
- Ryšulėlio krapų
- 100 g švelnaus skonio majonezo
Gaminimas:
1. Bulves išvirkite. Ilgavaisį agurką supjaustykite norimo dydžio gabaliukais. Marinuotus agurkėlius supjaustykite panašaus dydžio gabaliukais, kaip pjaustėte agurką.
2. Krapus smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su švelnaus skonio majonezu.
3. Šiltas bulves perpjaukite ir sumaišykite su padažu. Taip pat įmaišykite agurkus – šviežius ir marinuotus.
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (47)