Reikės:

1 silkės
1 virto burokėlio
2 virtų bulvių
1 virtos morkos
1 kiaušinio
poros šaukštų majonezo
poros raugintų rūgščių agurkų

Gaminame:

* Visus ingredientus smulkiai supjaustome ir pasirinktame inde sluoksniuojame kaskart švelniai paspausdami: dedame bulves, silkę, svogūnus, patepame majonezu, toliau dedame morkas, slaptąjį ingredientą – raugintus agurkus, kurie patiekalui suteikia traškumo, po jų – burokėlius.

* Galiausiai vėl užtepame plonu majonezo sluoksniu ir papuošiame apibarstydami virtu kiaušiniu.

Skanaus!

Daugiau detalių ir Evos – Evelinos Basevičiūtės pasakojimą rasite čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją