110
Kitas

Troškinti kopūstai su dešrelėmis

Kepta duona su rūkytomis kiaulės ausimis ir sūriu

Reikės:

Vienas kepalas duonos;
Trys kiaulės ausys;
200 g tarkuoto sūrio;
200 g natūralaus lydyto sūrio;
100g majonezo; 1-2 česnako skiltelės;
2-4 petražolių šakelės papuošimui;
Aliejaus kepimui.

Gaminame:

* Supjaustykite duoną juostelėmis. Iškepkite įkaitintame aliejuje.

* Pasiruoškite padažą iš lydyto sūrio, majonezo, utraiškyto česnako. Visus ingredientus sudėkite į dubenį ir gerai išmaišykite.

* Kietąjį sūrį sutarkuokite.

* Iškeptos duonos vieną galą pamirkykite į padažą ir tarkuotą sūrį – ir taip visas keptas duonos juosteles.

* Duoną sudėkite ratu ant padėklo.

* Supjaustykite kiaulės rūkytas ausis juostelėmis ir sudėkite į duonos rato vidurį, papuošiame petražolėmis.

110
Kitas

Troškinti kopūstai su dešrelėmis

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją