Kepta duona su rūkytomis kiaulės ausimis ir sūriu
Reikės:
Vienas kepalas duonos;
Trys kiaulės ausys;
200 g tarkuoto sūrio;
200 g natūralaus lydyto sūrio;
100g majonezo; 1-2 česnako skiltelės;
2-4 petražolių šakelės papuošimui;
Aliejaus kepimui.
Gaminame:
* Supjaustykite duoną juostelėmis. Iškepkite įkaitintame aliejuje.
* Pasiruoškite padažą iš lydyto sūrio, majonezo, utraiškyto česnako. Visus ingredientus sudėkite į dubenį ir gerai išmaišykite.
* Kietąjį sūrį sutarkuokite.
* Iškeptos duonos vieną galą pamirkykite į padažą ir tarkuotą sūrį – ir taip visas keptas duonos juosteles.
* Duoną sudėkite ratu ant padėklo.
* Supjaustykite kiaulės rūkytas ausis juostelėmis ir sudėkite į duonos rato vidurį, papuošiame petražolėmis.
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją