3 porcijoms reikės:
(stiklinė 240 ml)
- 6 kietai virtų kiaušinių
- ¼ stiklinės majonezo
- 1 arb. š. garstyčių
- 0,5 arb. š. balto vyno acto
- 2 žiupsnių druskos
- 2 žiupsnių juodųjų pipirų
- 3 žiupsnių saldžiosios paprikos miltelių
Gaminimas:
- Kiaušinius nulupame, perpjauname perpus, išimame trynius.
- Viename inde sumaišome kiaušinių trynius su majonezu, garstyčiomis, actu, druska ir pipirais. Triname šakute, kol gauname vientisą masę. Paragaujame, ar papildomai nereikia druskos ir pipirų.
- Trynių masę sudedame į konditerinį maišelį ir užpildome kiekvieną kiaušinio puselę. Prieš patiekdami užbarstome paprikos milteliais.