2 porcijoms reikės:

2 vidutinio dydžio saldžiųjų bulvių
2 saujų salotų
saujos brokolio
saujelės graikinių riešutų
saujelės džiovintų spanguolių
saujelės ridikėlių daigų
100 g ožkos sūrio

Padažui:

1 v. š. medaus
2 v. š. citrinos sulčių
2 v. š. alyvuogių aliejaus
1 a. š. garstyčių
druskos, pipirų

Gaminame:

Bulves supjaustome 1 cm pločio griežinėliais. Sumaišome su šlakeliu aliejaus, druska.
Tuomet juos dėliojame į kepimo skardą. Nesuglaudžiame gabalėlių, kad bulvės apskrustų, o ne išsitroškintų.
Kepame 210 laipsnių orkaitėje 20 min., apverčiame ir kepame dar 10–15 min.
Brokolius apliejame verdančiu vandeniu, po to – lediniu vandeniu, kad neprarastų spalvos.
Sumaišome visus padažo ingredientus.
Dėliojame salotas – salotos, brokoliai, bulvės, riešutai, spanguolės, daigai, ožkos sūris, padažas.

Skanaus!