Vienas didžiulis blynas per visą skardą
Reikės:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 220 °C. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi.
2. Suplakite kartu kiaušinius, druską ir pieną. Suberkite miltus ir gerai išmaišykite, kad nebūtų gumuliukų.
3. Antienos filė supjaustykite kubeliais, svogūną – gana smulkiai.
4. Antieną ir svogūną paskleiskite skardoje, ant viršaus supilkite tešlą. Galite pabarstyti prieskoninėmis žolelėmis arba juodaisiais pipirais.
5. Tešlą supilkite į skardą ir šaukite į orkaitę. Kepkite apie 25 min. – blyno paviršius turi būti gražiai apskrudęs. Neišsigąskite, blynas orkaitėje kyla tiesiog akyse, tampa įvairių formų, pučiasi – vėliau jis subliukš.
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (22)