Ši moliūgų sriuba tikrai verta tik didžiausių komplimentų. Skanaukit, ragaukit ir su artimaisiais pasidalinkit!
Pikantiškas ir aromatingas garsiojo šefo receptas tikrai vertas būti išbandytas!
Dažnai girdime, kad reikia valgyti daugiau daržovių, bet kaip tą padaryti ir kiek „daugiau“ yra pakankamai? Viena augalinio maisto diena per savaitę – galimas atsakymas.
Kur pasisuksi, tik ir tegirdėti: ruduo tiesiog tvyro ore. Bet galbūt tai ne taip ir blogai, kartais jau ir norisi pakiurksoti niūrią dieną namie ar pilvą prikimšti sotaus ir šilto rudens troškinio.
Štai kaip moliūgų sriubą verda prancūzai. O iš jų tikrai turime ko pasimokyti.
Retai šios sriubos receptuose naudojamas ingredientas iš tiesų puikiai dera prie auksinės daržovės.
Dar vienas prancūzų receptas. Bon appétit!
Prašmatnesnis populiariausios rudens sriubos variantas.
Gal jūsų naujas firminis receptas – štai šis?
Ko gero tai pati tirščiausia moliūgų sriuba.
Galite iš anksto pasiruošti moliūgų tyrės ir užšaldyti porcijomis – panaudosite kitąkart gamindami sriubą.
Ši moliūgų sriuba ypač patikti turėtų vaikams.
Švelniai sriubai aštrumo suteikia ankštiniai pipirai, o pikantiško skonio – parmezanas.
Skani sriuba, ypatingo subtilaus skonio. Patiks net tiems, kas nemėgsta moliūgų.
Puikus receptas vakarienei ir pietums su rudenišku kvapu.
Pagrindinį vaidmenį šioje sriuboje atlieka karalius moliūgas, o jam į draugiją pasitelkiamos kitos lietuviško rudens sezono daržoves.
Skysčio pilkite į sriubą pagal skonį – sriuba gali būti ir tiršta, ir skysta. Norėdami išgauti stipresnį skonį, sumažinkite sultinio kiekį ir įpilkite daugiau grietinėlės. O galima apsieiti ir tik su viena grietinėle.
Sriuba tiems, kurie nori šiek tiek egzotikos.
Šią sriubą galima nominuoti rudeniškiausia sriuba.
Gardi moliūgų sriuba su mėsos ir sūrio kukulaičiais.
Tai dar vienas sotesnis variantas.
Skanu, paprasta ir taip lengva.
Šis tas pikantiškesnio jūsų lėkštėje!
Tai rudens ir žiemos sriubų klasika.