„Šis trupininis varškės pyragas su avietėmis būna labai skanus, kvapnus ir minkštas. Rinkausi 9 proc. riebumo varškę, bet tinka ir liesesnė ar riebesnė. Naudojau šaldytas avietes, tačiau tikrai drąsiai galite naudoti ir bet kokias kitas šviežias ar šaldytas uogas. Išbandykite šį receptą, skonis tikrai nenuvils!“, – džiaugiasi Kristina ir dalijasi savo receptu.

Kristina Naturjevienė

Trupininis varškės pyragas su avietėmis

Ingredientai: 540 g varškės (9 proc. ar kitokio riebumo), 350 g miltų, 180 g sviesto, 4 kiaušiniai, 100 g cukraus, 200 g aviečių ar kitų šviežių arba šaldytų uogų.

Gaminimo eigą galite pamatyti vaizdo įraše.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją