Vištienos sparneliai, kurių nereikės iš anksto marinuoti
- 1,2 kg vištienos sparnelių
- 200 g šaldytų vyšnių
- 50 ml sojų padažo
- 30 ml balzaminio acto
- 30 ml aliejaus
- 1 šaukšto rūkytos saldžiosios paprikos
- 1 šaukštelio aitriųjų paprikų miltelių
- 1 šaukšto arabiškų prieskonių (kuminas, kalendra, paprika, česnako granulės, raudonėlis)
- 1 šaukštelio druskos
1. Visus marinato ingredientus sumaišykite. Į jį sudėkite sparnelius. Sparnelius kartu su visu marinatu sudėkite į skardą, išklotą kepimo popieriumi. Galite palikti 2–3 val. arba kepti iš karto.
2. Kepkite apie 35 min. iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje, kartkartėmis patepdami susidariusiu padažu.
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (18)