13
Kitas

Bulvės su sūriu ir rozmarinu

„Vienas svarbiausių garnyrų ingredientų – tai prieskoniai. Geras prieskonių pasirinkimas net ir visai paprastą ar įprastu tapusį patiekalą gali paversti, rodos, dar neragautu skanėstu“, – tikina „Maximos“ maisto gamybos ekspertas Aidas Poleninas.

Naminis bolivinių balandų garnyras


Reikės:

  • 350 g (pakelio) bolivinės balandos
  • aliejaus kepimui
  • poros skiltelių česnako
  • apie 200 g pievagrybių
  • 1 vnt. brokolio
  • pakelio (400 g) šaldytų žirnelių
  • sojų padažo
  • persilado ar kitokių žolelių prieskonių

Gaminimas:

  1. Bolivinės balandos kruopas išvirkite.
  2. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite smulkintą česnaką, smulkintus pievagrybius, smulkintą brokolį bei šaldytus žirnelius. Nepamirškite pamaišyti, kad neprisviltų.
  3. Viskam iškepus apšlakstykite sojų padažu ir visą keptuvės turinį sumaišykite su išvirta bolivine balanda bei prieskoniais, tada išjunkite ugnį.
  4. Paruoštą garnyrą galite dar pagardinti citrinos sultimis.
13
Kitas

Bulvės su sūriu ir rozmarinu

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)