Turistas iš Vokietijos Leonas:

„Svečiuojamės Meksikoje. Išbandėme jau kokius 20 tūkst. takų, bet pagalvojome – paragaukime ir šių, panašu, kad jie labai populiarūs. Mūsų bičiuliai Vokietijoje užbombardavo nuorodomis būtinai pabandyti, ragino – ei, juk esate ten, būtinai paskanaukite. Išbandėme vakar, eilė buvo dar ilgesnė. Pamanėme, kad reikia ateiti anksčiau, bus paprasčiau, bet, kaip matote, reikia laukti“.

„El Califa de Leon“ takų kioską rasite Meksiko miesto San Rafaelio rajone. Šiame „Michelin“ žvaigždute įvertintame gatvės maisto restorane takas kainuoja 85 pesus (apie penkis dolerius). Vienas iš šio kiosko savininkų Juanas Hernandezas Gonzalezas „Reuters“ komandai sakė, kad „Michelin“ įvertinimo – daugybės geriausių pasaulio restoranų siekiamybės – tikrai nesitikėjo. Jam antrina ir jo verslo partneris.

Vienas iš „El Califa de Leon“ takų kiosko savininkų Mario Hernandezas Alonso“:

„Tiesą sakant, aš dar to nesuprantu. Buvo didžiulis siurprizas. Tikrai nieko panašaus nesitikėjome. Nesitikėjome laimėti ir gauti tokį prizą. „Michelin“ dabar didelį dėmesį skiria Meksikai, bet niekada žvaigždutės neskyrė tokiai vietai kaip takų kioskas“.

Nuo 1968 metų veikiantis kioskas „Michelin“ ekspertų įvertintas dėl puikios mėsos, ypatingos kepimo technikos ir unikalios aštrių padažų receptūros.

Architektas Alejandro:

„Žinoma, kad esu čia, nes sužinojau, jog gavo „Michelin“ žvaigždutę. Nustebusi visa Meksika. Nuostabu, kad turime „Michelin“ žvaigždutę, kad įvertino mūsų takus. Privalėjau jų paragauti. Labai gardūs, padažas labai aštrus – bent mano skoniui. Neįtikėtinai skanu“.