Anot užsienio šaltinių, Meghan įsitikinusi, kad svarbu rūpintis savimi tiek iš vidaus, tiek iš išorės, todėl stengiasi sveikai maitintis ir daug mankštintis, o viena mėgstamiausių jos veiklų – jogos užsiėmimai.

„Dabar, gyvendama Los Andžele, užsiimu karštąja joga, ypač mėgstu Moksha jogą, taip pat pilatesą“, – viename interviu pasakojo ji.

„Mėgstu bėgioti. Tiesa, bėgimas man reikalingas tam, kad po sunkios dienos išvalyčiau galvą, kartu palaikyčiau kūno formas“, – kalbėjo Meghan.

Rytą princo Harry mylimoji pradeda išgerdama stiklinę karšto vandens, pagardintą citrina – tai spartina medžiagų apykaitą. Vėliau garsenybė mėgaujasi sočiais pusryčiais – dažniausiai Meghan renkasi avižinius dribsnius su bananais ir agavų sirupu.

Kaip praneša „The Sun“, pietums buvusi aktorė renkasi daug baltymų turinčias salotas ir obuolių užkandį, vakarienei – dubenėlį sriubos arba pastą.

Save Meghan Markle vadina gurmane, nors anksčiau teigė, kad kartais neatsisako ir porcijos traškučių. Šiokiadieniais ji stengiasi valgyti veganišką maistą be glitimo – princo Harry žmona tikino pastebėjusi, kad taip maitinantis oda tampa skaistesnė, o energijos ji jaučiasi turinti kur kas daugiau.

Meghan Markle pasidalijo, kaip puoselėja savo kūną

Meghan paprastai po pietų stengiasi vengti kofeino, o vietoj kavos renkasi žalias sultis.

„Today“ ji sakė: „Išgerti kavos ketvirtą valandą popiet atrodytų puiki išeitis pritrūkus energijos. Vis dėlto dažnai į plaktuvą įdedu obuolį, lapinių kopūstų, špinatų, citriną ir imbierą – išeina puikus kokteilis. Pastebiu, kad toks glotnutis yra daug geriau už espresso puodelį.“ Meghan neslėpė, kad kartais leidžia sau išgerti taurę vyno.

Vanduo, kokosų aliejus ir maskuoklis

Galima drąsiai teigti, kad M. Markle savo įvaizdį kuria pati. Nors daug kas tikina, kad Harry mylimoji įkvėpimo semiasi iš Kate Middleton ar net princesės Dianos, tačiau ji neabejotinai laikui bėgant sukūrė savo asmenines taisykles.

Užsienio portalai ne kartą apžvelgė Meghan grožio paslaptis ir rezultatus, kurių buvusi aktorė pasiekia laikydamasi kasdienės rutinos.

Meghan anksčiau pasakojo, kad atlieka veido mankštą, kad sumažintų ankstyvuosius senėjimo požymius.

Kalbėdama apie šią rutiną ji sakė: „Prisiekiu, kad tai veikia, kad ir kaip skeptiškai kai kurios moterys į tai žiūri. Tomis dienomis, kai masažuoju veidą, mano skruostikauliai ir žandikaulio linija išsyk tampa ryškesni.“

Teigiama, kad dar būdama aktore Meghan išmoko nemažai gudrybių, padedančių jos odai kasdien švytėti. Vienas iš triukų – itin paprastas ir suveikiantis kone kiekvienai – kasdien Harry žmona išgeria bent po 8 stiklines vandens.

Interviu žurnalui „Shape“ Meghan sakė: „Specialistai visada tikina, kad vanduo yra svarbiausias mitybos elementas, o kas puikiausia – tai yra tiesa ir iš tiesų veikia.“

Kitas privalomas Meghan grožiui skirtas produktas – kokosų aliejus. Ji šį aliejų naudoja tiek maistui gardinti, tiek odai puoselėti.

Kokosų aliejų galima naudoti kaip veido ir plaukų kaukę, kuris pasižymi giliai drėkinančiomis savybėmis.

Meghan sakė: „Pastaruoju metu kokosų aliejų naudoju ant odos, plaukų kaip kondicionierių, taip pat maistui gaminti. Po vandens tai – antras mano mėgstamiausias produktas.“

Nors buvusi aktorė pasižymi natūraliu įvaizdžiu, vis tik mažus netobulumus, kaip ir daugelis moterų, ji užmaskuoja. Maskuoklį ji vadina mėgstamiausia kosmetine grožio priemone.

Meghan yra įvardijusi, kad kasdien naudoja „Yves Saint Laurent“ maskuoklį, kainuojantį apie 30 Eur. Pasak jos, jis „akimirksniu padeda išryškinti veido bruožus, suteikia natūralų, švytintį atspalvį“.

Meghan Markle teigė mėgstanti natūralumą

„Kalbant apie grožio produktus, sakyčiau, kad viena mėgstamiausių priemonių yra būtent šios firmos maskuoklis. Jis gelbsti tomis dienomis, kai nepakankamai esu neišsimiegojusi.“

„Norėdama tarsi atverti akis, vidinį jų kamputį patepu šviesinančia priemone. Ši gudrybė ypač praversdavo, kai filmuodavome nuo 3 val. nakties ir turėdavau atrodyti žvali“, – anksčiau sakė Meghan, atskleisdama paslaptį ir kitoms moterims.

Mėgsta natūralumą

Pasak makiažo meistrų, Sasekso kunigaikštienė visada renkasi „nematomą“ makiažą ir prašo, kad makiažo pagrindas nebūtų per „sunkus“.

Buvusi Meghan plaukų stilistė ir makiažo meistrė Lydia F. Sellers teigė: „Kiekvieną kartą, kai darau Meghan Markle makiažą, ji man sako – ar galima padaryti, kad mano strazdanos liktų ryškios? Nenoriu tonos makiažo pagrindo“.

Taip buvo net ir tada, kai ją pasikvietė britų „Vogue“. Pagrindinis Meghan prašymas fotografuojantis viršeliui buvo toks: „Noriu matyti savo strazdanas.“

Laisvomis dienomis Meghan, kaip teigia užsienio spauda, renkasi santūrų makiažo pagrindą, o veido švytėjimą pabrėžia skaistalais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją