Reikės:

  • Apie 500 g „Norfa” mėsinės marinuotos kiaulienos mentės amerikietiškame marinate,

  • apie pusės kilogramo bulvių,

  • 200 g „Piemenėlio“ sviesto,

  • 30 g rozmarino,

  • 30 g petražolių,

  • 200 g „Adžikos“ padažo,

  • druskos ir pipirų.

Gaminimas:

Kepsninėje įkaitinkite anglis.

Nuplaukite bulves. Supjaustykite sviestą kubeliais ir dėkite po vieną kubelį ir po vieną bulvę į foliją, tada šiek tiek rozmarino ir druskos bei pipirų, suvyniokite.

Sudėkite suvyniotas bulves ant anglių. Ant kepsninės uždėkite groteles, o ant jų – kiaulienos mentę. Priklausomai nuo kaitros, iš abiejų pusių kepkite mėsą iki 10 minučių.

Nuimkite mentę nuo grotelių, leiskite mėsai šiek tiek atvėsti, o tada supjaustykite plonomis juostelėmis. Bulves perpjaukite per pusę. Patiekite su adžikos padažu ir petražolėmis. Skanaus!