Reikės:
Apie 500 g „Norfa” mėsinės marinuotos kiaulienos mentės amerikietiškame marinate,
apie pusės kilogramo bulvių,
200 g „Piemenėlio“ sviesto,
30 g rozmarino,
30 g petražolių,
200 g „Adžikos“ padažo,
druskos ir pipirų.
Gaminimas:
Kepsninėje įkaitinkite anglis.
Nuplaukite bulves. Supjaustykite sviestą kubeliais ir dėkite po vieną kubelį ir po vieną bulvę į foliją, tada šiek tiek rozmarino ir druskos bei pipirų, suvyniokite.
Sudėkite suvyniotas bulves ant anglių. Ant kepsninės uždėkite groteles, o ant jų – kiaulienos mentę. Priklausomai nuo kaitros, iš abiejų pusių kepkite mėsą iki 10 minučių.
Nuimkite mentę nuo grotelių, leiskite mėsai šiek tiek atvėsti, o tada supjaustykite plonomis juostelėmis. Bulves perpjaukite per pusę. Patiekite su adžikos padažu ir petražolėmis. Skanaus!