Reikės:

Apie 400 g „Norfa“ mėsinės sausai brandintos jautienos nugarinės,

  • vyšninių pomidorų ant šakelių,

  • 2 česnako skiltelių,

  • 200 g cukinijos,

  • 150 g pievagrybių,

  • 7 g rozmarino,

  • 200 g „Piemenėlio“ sviesto,

  • druskos ir pipirų.

Gaminimas:

Kepsninėje įkaitinkite anglis. Ant kepsninės uždėkite groteles, o ant jų – nugarinę. Apibarstykite jautieną druska ir pipirais. Priklausomai nuo norimo iškepimo lygio, iš abiejų pusių mėsą kepkite nuo 1,5 iki 3 minučių. Ant grotelių taip pat kelias minutes apkepkite cukiniją ir pievagrybius.

Pasiruoškite glazūrą. Į dubenį dėkite kambario temperatūros sviestą, susmulkintą rozmariną ir česnaką, šiek tiek druskos ir pipirų. Viską išmaišykite. Gautu mišiniu aptepkite kepamą mėsą ir cukinijas.

Nuėmę mėsą nuo kepsninės, supjaustykite ją plonomis juostelėmis ir leiskite šiek tiek atvėsti. Apibarstykite druska.

Patiekite su keptomis cukinijomis, pievagrybiais ir griežinėliais supjaustytais pomidorais. Skanaus!