Reikės:

  • Apie 500 g „Norfos” mėsinės Tradicinio vasaros kiaulienos šašlyko,

  • 2 vnt. saldžiosios paprikos,

  • 2 vnt. raudonojo svogūno,

  • 200 ml BBQ glazūros,

  • 200 g virtų ryžių (garnyrui),

  • 30 g petražolių,

  • lašelio kepimo aliejaus.

Gaminimas:

Įkaitinkite kepsninėje anglis, uždėkite groteles, o ant jų – šašlykus. Lygiai taip pat galite suverti šašlykus ant iešmų.

Šašlykams truputį pakepus, apverskite juos ir aptepkite BBQ glazūra. Pakartokite tai kelis kartus. Priklausomai nuo kaitros, šašlykus kepkite iki 10 minučių.

Nuimkite šašlykus nuo kepsninės ir leiskite jiems šiek tiek atvėsti. Per tai laiką pasiruoškite garnyrą. Nulupkite svogūną ir perpjaukite jį pusiau. Sudėkite paprikas ir svogūną ant grotelių, aptepkite kepimo aliejumi ir pakepkite kelias minutes.

Lėkštėje patiekite ryžius, o ant jų – šašlykus ir apkepusias daržoves, apibarstykite petražolėmis. Skanaus!