Reikės:

  • 1 kg „Rivona“ marinuotų sparnelių vidurinių dalių „Prefferico Marinate“,

  • 125 g g „Piemenėlio“ natūralaus jogurto,

  • 15 g Dižono garstyčių,

  • 1 skiltelės česnako,

  • 1 citrinos,

  • druskos, pipirų.

Gaminimas:

Įkaitinkite kepsninę. Ant grotelių dėkite sparnelius ir kepkite mėsą iš abiejų pusių apie 8 minutes.

Kol mėsa kepa, pasiruoškite padažą. Į dubenėlį dėkite jogurtą, Dižono garstyčias, sutarkuotą česnaką. Į padažą įtarkuokite šiek tiek citrinos žievelės, įberkite truputį druskos ir pipirų. Viską išmaišykite.

Nuimkite sparnelius nuo kepsninės ir, dažydami juos į padažą, mėgaukitės nepaprastu skoniu.

Skanaus!