Bulvių virtinukai su šonine, pievagrybiais ir pelėsiniu sūriu: vos 25 minutės ir jau garuos ant jūsų stalo
Nors tikiu šviežio ir namuose gaminto maisto nauda sveikatai, nevengiu ir pusgaminių. Dabar jų esama įvairių ir puikios kokybės ir – tai aktualu kiekvienam, kasdien gaminančiam – jie gali kuo puikiausiai paįvairinti meniu. Rūpinantis sveiku protu ir kūnu, pakaks skaityti etiketes ir išlaikyti saiko jausmą. Šįkart meniu – gnocchi, itališki bulvių virtinukai. Jie labai skanūs, tik šiaip jau ruošiami gana ilgai ir, prisipažįstu, man iki šiol nėra pavykę pagaminti tokių skanių, kokių ragavau Romoje. Turiu taisyklę virtuvėje ir gyvenime – jei ko nors pagaminti ar padaryti nepavyksta arba tiesiog nesinori, jėgas ir energiją nukreipiu į kitas gyvenimo sritis. Maisto gaminimas neturi kelti nepatogumo jausmo – ne visi esame virtuvės šefai ir tai labai gerai.