Rašydama „keptuvėje“, minty turiu lazaniją, gamintą keptuvėje ant viryklės, o ne orkaitėje. Jokių papildomų puodų, viskas ruošiama viename inde, iš to paties indo gali būti ir valgoma pasiblizginus šakutes. Lazanija keptuvėje tokia pat gera, kaip ir itališka iš orkaitės, tik dvigubai greitesnė (jokio sluoksniavimo ir papildomo terliojimosi), ir šiek tiek liesesnė – be baltojo padažo. Man čia jo netrūksta, o jūs, jei manote kitaip, iškepus lazanijai vietoj bešamelio galite įmaišyti kelis šaukštus rikotos sūrio, jis čia puikiai tinka.
Vakarienė 3–4 valgytojams kainuos apie 5 eurus ir 30 minučių jūsų laiko, kurio dalį praleisite ne prie puodo. Ingredientų prireiks visai mažai, daugumą jų greičiausiai turite šaldytuve.